Cocktail en gintonic service | Comme Chez Soif Mobiele-bar

Cocktail en gintonic service

Verzorgen van Cocktail (en Gintonic) togen

Geen ruimte om één van onze mobiele bars te plaatsen? Geen nood, wij plaatsen een toog op uw evenement en serveren overheerlijke, verse bereidde cocktails en/of gintonics!

De Cocktails en andere dranken
Wij bieden hét echte werk aan: verse cocktails die volledig ter plaatse onder de ogen van de genodigden bereid worden, met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Allemaal vers, dus geen voorgemaakte cocktails of zogenaamde all-in-one cocktails.
Door te werken in verschillende cocktailbars en als freelance bartenders, zowel in binnen- als buitenland, is er heel wat ervaring in deze materie opgedaan. Dit komt nu van pas tijdens onze cocktail services: juiste verhoudingen zijn essentieel. Maar minstens even belangrijk is het kiezen van ingrediënten voor de perfecte cocktails (de aangewezen rum, goede en verse limoenen, verse munt, vers gecrushed ijs, afwerking, ...)

Dus een kleine bijeenkomst met familie en vrienden of een meerdaags evenement: op een budgetvriendelijke manier bezorgen wij jouw gasten een originele en onvergetelijke dag.